Meer informatie? Bel 06 - 10 59 27 49

Of mail naar info@petersstofferingen.nl

Horren

Om insecten buiten de deur te houden hebben wij een grote collectie horren voor U. Zowel Rolhorren voor ramen, Hordeuren voor bijvoorbeeld dubbele tuindeuren of enkel deuren of Dakramen e.d. Hierin zijn verschillende mogelijkheden en types te verkrijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een vaste hordeur,rolhordeur met gaas of plisseehordeuren. Voor de ramen zijn verschillende uitvoeringen.

Voor kozijnen met draaikiepsystemen zijn er horren te leveren die aan de buiten kant zitten van Uw kozijn maar alle mogelijkheden intact houden qua ventilatie. Deze zijn in kleur te leveren in de Ral kleuren van uw wensen en bij de kleuren van Uw kozijnen zodat het mooi 1 geheel wordt. Horren die aan de binnenkant geplaatst worden worden meestal uitgevoerd met een cassette systeem voor een mooie strakke uitstraling en praktisch in gebruik. Deze cassette's kunnen ook in diverse kleuren worden geleverd en modellen.

Sinds kort heeft de fabrikant het rolhorsysteem doorontwikkelt zodat het gaas niet meer uit de geleiders kan worden gedrukt! Dit wordt ook wel gaasopsluitiing genoemd! Het bijkomende voordeel is dat het ook kindvriendelijk is! Aangezien hier ook weer verschillende mogelijkheden in te verkrijgen zijn valt dit met een persoonlijk gesprek aan de hand van een voorbeelden koffer met monsters beter uit te leggen. Neem hiervoor contact met ons op. Wij komen graag bij U langs om de mogelijkheden te bespreken!

Coockies

deze website maakt gebruik van coockies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt