Meer informatie? Bel 06 - 10 59 27 49

Of mail naar info@petersstofferingen.nl

Pvc

Peters stofferingen heeft een ruime keuze op het gebied van PVC-vloeren. PVC heeft vergeleken bij laminaat of parket veel voordelen! Het grote voordeel is dat deze vloer rechtstreeks wordt geplaatst op de afwerkvloer. Wel is het noodzakelijk om de afwerkvloer te egaliseren. DIt wordt gedaan om oneffenheden en betongruis onder het PVC te voorkomen. Door direct contact met de ondervloer wordt het contactgeluid tegengegaan als er over heen wordt gelopen met schoeisel. Ook in combinatie met vloerverwarming heeft dit grote voordelen omdat de warmte gelijk wordt doorgegeven aan de te verwarmen ruimte.

PVC-vloeren kunnen strak tegen wand of plint worden gelegd. Hierdoor hoeven er ook geen plakplinten worden geplaatst die op den duur los kunnen raken! In overleg met U kunnen de randen worden afgekit met eventueel siliconkkit!

Peters Stofferingen heeft al bij diverse klanten PVC-vloeren mogen leggen. Vooral in de projectmatige stoffering zoals in ziekenhuizen of verpleegtehuizen worden PVC- vloeren veel toegepast omdat het gemakkelijk in onderhoud is, duurzaam en in elke ruimte toepasbaar is met verschillende soorten zoals een plankeneffect of een tegelpatroon. Uiteraard kunt U dit bij U thuis aan de hand van een Stalenbundel uitzoeken.

Heeft u vragen over dit product of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met Peters Stofferingen!

Coockies

deze website maakt gebruik van coockies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt