Meer informatie? Bel 06 - 10 59 27 49

Of mail naar info@petersstofferingen.nl

Vinyl - marmoleum

Peters Stofferingen is van veel markten thuis en heeft haar gericht op vele vormen van stofferingen. Hier valt onder ander het leggen onder van bijvoorbeeld Vinyl of marmoleum onder. Vinyl valt onder de zachte vloerbedekkingen en wordt ook wel Zeil of Novilon genoemd. Vinyl is in diverse designs te verkrijgen en kwaliteiten en slijtlagen!
Hierdoor valt hij in praktisch elke ruimte te combineren met allerlei stijlen of vormen van gebruik. Om een mooi strak en 1 geheel te krijgen is een vlakke ondergrond zeer noodzakelijk. Ook het stofferen van recratiechalets met vinyl op diverse campings in de regio heeft Peters Stofferingen al uitgevoerd. Ook hier zijn vele mogelijkheden mogelijk en optie's om samen tot een schitterend resultaat te komen! Op 1 van de foto's kunt u zien hoe dat er dan komt uit te zien!

Met Marmoleum krijgt u ook een hoogwaardige kwaliteitsvloer. Dit product is slijtvast, krasvast, vochtbestendig, isolerend, veerkrachtig en anti statisch. Marmoleum wordt in de meeste gevallen toegepast in de projectstoffering zoals scholen of ziekenhuizen. Op de foto hiernaast ziet u marmoleum waarbij het logo van Peters Stofferingen is uitgesneden. Een mooi resultaat op een kwaliteitsvloer!

Bovenstaande producten kunnen op verschillende manieren en in verschillende stijlen aangelegd worden. Peters Stofferingen heeft al deze manieren onder de knie en kan u dus een uitgebreid advies en aanbod geven.

Coockies

deze website maakt gebruik van coockies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt