Meer informatie? Bel 06 - 10 59 27 49

Of mail naar info@petersstofferingen.nl

Over ons

Peters stofferingen is een eenmanszaak die u zowel met woningen als projectmatig kan voorzien van totale service op het gebied van vloeren en raamdecoratie. Wij hebben jarenlange ervaring in alle aspecten van het werk zodat we u altijd van een professioneel en gedegen advies en producten kunnen voorzien.

Mijn ervaring heb ik opgedaan door 11 jaar bij woningstofferingszaken te hebben gewerkt waarbij ik het het totale plaatje qua inrichting heb mogen uitvoeren bij de klant thuis. De laaste jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de projectmatige stoffering, zoals bijvoorbeeld zorginstellingen, scholen, kerken, kantoren en winkels. Vaak wordt dit met een aantal stoffeerders tegelijk uigevoerd die regelmatig samen functioneren zodat het resultaat gewaarborgd blijft!

Peters Stofferingen geeft u vrijblijvend advies bij U thuis. Het voordeel is dat u ter plekke gelijk kunt bepalen of onze producten bijvoorbeeld qua kleurstelling in uw situatie geschikt is. Naar aanleiding van uw smaak en eventueel advies van ons kunnen de kleuren excact op uw woning en wensen worden aangepast. Hierna krijgt u van ons naar aanleiding van de gemeten ruimte's en gekozen producten een geheel vrijblijvende offerte op maat!

Coockies

deze website maakt gebruik van coockies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt