Meer informatie? Bel 06 - 10 59 27 49

Of mail naar info@petersstofferingen.nl

Vloerbedekking

De vloerbedekking is een vorm van het stofferen van vloeren die vaak gebruikt wordt. Er zijn verschillende manieren om de vloer van een woning aan te kleden. De laatste jaren zijn daar verschillende manieren bijgekomen. Uiteraard is Peters Stofferingen ervaren in het aanleggen van alle manieren van stofferen die mogelijk zijn. Zo kunt u kiezen uit de grondstof, materiaalsoort, kleur en dikte. Hierbij kan de klant kiezen om het tapijt te combineren met een ondertapijt voor optimaal comfort en een langere levensduur van het product.

Tevens is het mogelijk om met verschillende kleuren tapijt in een patroon te laten leggen of met diverse materiaalsoorten de vloer aan te kleden.

Ook het stofferen van zowel een open trap of dichte trap kan Peters Stofferingen uivoeren. Hierbij zijn ook diverse mogelijkheden toepasbaar en naar ieder wens te realiseren!

Uiteraard geven wij eerst een uitgebreid advies en overleggen wij eerst met u voordat wij de vloerbedekking daadwerkelijk aanleggen. Bent u geintereseerd of U zou graag meer informatie wilen ontvangen over vloerbedekking en de mogelijkheden hiervan, neemt u dan gerust contact op. met Peters Stofferingen Hardenberg

Coockies

deze website maakt gebruik van coockies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt